Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Még váltható bérlet a Vox Mirabilis Kamarakórus hangversenysorozatára Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 18.
Még lehet bérleteket válltani a Vox Mirabilis Kamarakórus 2019/2020-as hangversenysorozatára. A négy előadásos bérletben az évadnyitó koncert után, a téli és a tavaszi ünnepekhez kapcsolódó hangversenyeket élvezhet majd a nagyérdemű. Az Összhangban című évadnyitót szeptember 21-én, szombaton 19.00 órától, a Jézus Szíve Templomban tartják, vendég: Musica Aurea Vegyeskar.

 

 

Az idei évadban is négy előadásos hangversenybérlettel készül a Vox Mirabilis Kamarakórus. A varázslatos koncertek témái a téli és tavaszi ünnepekhez kapcsolódnak majd. A közönség elsőként az Összhangban című évadnyitót hallhatja a Jézus Szíve templomban szeptember 21-én, szombaton 19 órakor. Az est vendége a Musica Aurea Vegyeskar lesz. A produkciót Béres Gábor és Zemlényi Katica vezénylik majd.

A Vox Mirabilis Kamarakórus szeretné tiszteletét leróni azon személyek, együttesek előtt, akiket Székesfehérvár Önkormányzata Fricsay Richárd Zenei Díj elismerésben részesített. A kórus a megbecsülése jeleként Vox Mirabilis Hangversenybérletet ajándékoz a díjazottaknak ezentúl minden évben. Az ajándék hangversenybérletet személyesen juttatják el mindazokhoz, aki 2002 óta megkapták a város rangos zenei díját.

A hangversenysorozatra jegyek még kaphatók. Az előadásokról és a bérletekről további információ a kórus honlapján a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges olvasható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >