Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kérdés-válasz szülőknek a korai fejlődésről
Kérdés-válasz szülőknek a korai fejlődésről Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. szeptember 24.
A korai fejlődést és a szülői kompetencia kérdését járja körbe az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett előadás. Szeptember 25-én, szerdán 17 órától Dr. Földi Rita várja az érdeklődőket a Hiemer-ház báltermében. A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

 

„Minden szülő aggódva figyeli újszülöttje első mozdulatait, majd a cseperedő baba mozgásának fejlődését: vajon tudja-e, amit az adott időszakban tudnia kell? Az utóbbi években több kutatás összefüggést talált a mozgás és az idegrendszer fejlődése között – így még fontosabb, hogy a szülők tudják, a mozgásfejlődés szakaszaiban mikor mire kell fokozott figyelmet fordítaniuk, és ha szükséges, az időben történő korrekcióval a későbbi problémákat megelőzzék.” – írja Dr. Földi Rita egy korábbi cikkében. Az elismert szakember most egy fehérvári előadáson a korai fejlődést és a szülői kompetencia kérdését járja körbe. Szeptember 25-én, szerdán 17 órakor kezdődik a program, ahol a szakpszichológustól hasznos gyakorlati tanácsokat, saját kérdéseikre válaszokat kaphatnak a résztvevők. 

A Hiemer-ház báltermében sorra kerülő programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők a szervező Egészségfejlesztési Iroda elérhetőségeinek egyikén: az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen vagy a +36 70 455 99 40-es telefonszámon jelezhetik részvételi szándékukat.

Mindenkit szeretettel várnak az előadásra!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >