Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A közösségekért végzett munkáért adtak át elismeréseket
A közösségekért végzett munkáért adtak át elismeréseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Simon Rita   
2019. szeptember 30.
Elismerő oklevelet adományozott három közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatásának elismeréseként kapta Stettler Zsuzsanna, Havasi Tímea és Magony Tamás.

 

 

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért 2016 novemberében jelentette be, hogy elismerő oklevelet adományoz olyan magánszemélyeknek, akik legalább öt éve dolgoznak állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen, és sokat tettek a civil szervezetekért, a helyi közösségért. A közszolgáltatásban dolgozók személyes elköteleződése, támogató hozzáállása nélkül a civil szektor programjai, szolgáltatásai, rendezvényei nehezebben tudnának megvalósulni: a kölcsönös együttműködés a záloga az eredményes munkának.

A javaslatok alapján 2019-ben Stettler Zsuzsanna, a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Kommunikációs Iroda vezetője, Havasi Tímea, a Kommunikációs Iroda munkatársa és Magony Tamás, a Hivatal Sportirodájának munkatársa kapta az elismerést.

Róth Péter alpolgármester köszönetet mondott a jó kezdeményezésért, amellyel a civilek azoknak a munkáját ismerik el, akik a közösség egészéért dolgoznak, majd megköszönte a jelöléseket az alapítvány idei kiírására. „Nagy öröm, hogy ebben az évben három olyan kollégát ér a megtiszteltetés, aki a Városházán dolgozik: az, hogy a civilek elismerik a Polgármesteri Hivatal munkatársainak a munkáját, az minden városi alkalmazott számára elismerés.” – fogalmazott az alpolgármester.

A díjazottak munkájukon felül azt a pluszt rakják bele a mindennapok tevékenységébe, ami az eredményességhez vezet, fejezte ki Németh László az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke. A kommunikációs szakemberek elismerését tekintve hozzátette, hogy a civilek munkáját a nyilvánossággal megismertetni leginkább hozzájuk kötődik, és ezáltal is fontos szereplői a város életének, a közösségfejlesztésnek. Domokos Tamás kuratóriumi tag azt emelte ki, hogy nincs közösségfejlesztés partnerek nélkül: a közös ügy akkor tud fejlődni, hitelesen működni, ha az érintettek mindannyian kiveszik belőle a részüket – úgy a civil, mint a közszféra és a vállalati partnerek. Ezek a tevékenységek nem férnek bele a hivatalidőben elvégzett munkába: a sikerük azon múlik, hogy a megvalósítók sokszor munkaidőn kívül is rendelkezésre állnak.

A rendezvényen Havasi Tímea és Magony Tamás vették át okleveleiket, Stettler Zsuzsanna nem tudott részt venni a programon.

Az esemény meglepetésvendége volt dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki a gratulációkat követően Polgármesteri Elismerő Emlékérmet adott át Németh Lászlónak – a helyi közösség önzetlen támogatásáért végzett munkája elismeréseként.

A rendezvényen részt vett Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok.

 

 

Az elismerésben részesülők:

Stettler Zsuzsanna, a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Kommunikációs Iroda vezetője

Stettler Zsuzsanna hosszú évek óta vezeti a Kommunikációs Irodát, munkatársaival folyamatosan pontos információkkal látják el a közvéleményt a várost érintő ügyekről, segítve ezzel az önkormányzat, az intézmények és a civil szervezetek munkáját. Fontos számára a hitelesség, a pontosság, az átadott információk széles köre és a csapatmunka. Székesfehérváriként, köztisztviselőként, újságíróként úgy teljesíti feladatait – ha kell, a nap 24 órájában –, hogy az mindig a várost és az itt élőket szolgálja.

Havasi Tímea, a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Kommunikációs Iroda munkatársa

Havasi Tímea 2011. január 1-je, vagyis a kezdetek óta dolgozik a Kommunikációs Irodán. Fáradhatatlan tevékenysége hiánypótló a sajtó, a közvélemény és a lakosság számára, melyet lelkiismeretesen és segítőkészen végez. Az elmúlt években számtalan eseményről, programról, rendezvényről tájékoztatta a Fehérváron élőket. Segíti, támogatja a civil szervezeteket azzal, hogy tevékenységeikről folyamatosan hírt ad a médiának. Munkája precíz és pontos.


Magony Tamás, a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal Sportirodájának munkatársa

Magony Tamást nem kell bemutatni a sportkedvelő fehérváriaknak, hiszen – ki tudja hogyan – az összes városi sportrendezvényen fellelhető. Nevéhez fűződik az országban egyedülálló Nyitott tornatermek program, amely hosszú évek óta működik Székesfehérváron. A Nordig Walking elterjedését is neki köszönhetjük, a diáksport széleskörű elismertségét, valamint azt, hogy a Kihívás Napján együtt mozog az egész város.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >