Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mi az a Buteyko légzéstechnika?
Mi az a Buteyko légzéstechnika? Nyomtatás E-mail
Írta: Varga-Szilágyi Gyula - vezető Buteyko terapeuta   
2019. október 04.
A világ minden táján működik Buteyko klinika, Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában, Európa szinte minden országában (Anglia, Írország, Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Skandinávia, stb.) Ha valaki az interneten rákeres a „buteyko” szóra, többszázezer találat jön fel.

 

Ez nem véletlen, mert a módszer fenomenális! Mindössze a légzési szokásunkat kell megváltoztatni, és örökre megszabadulhatunk az asztmától és még sok más újkori népbetegségtől (allergia, szénanátha, orrdugulás, horkolás, alvási apnoe vagy légzéskimaradás, magas vérnyomás, szorongás és pánikbetegség, krónikus fáradság, ekcéma stb.).

Soha nem dohányoztam, mégis közel húsz évig szenvedtem az asztma különféle tüneteitől (légszomj, ziháló-, nehézlégzés, mellkasi szorítás, köhögés, orrfolyás, orrdugulás, szaglás elvesztése, horkolás, éjszakai felriadások, rémálmok, fáradékonyság, letargia, kéz- és lábizzadás, gyakori megfázás, nátha stb.). A húsz év alatt öt orrpolip műtéten estem át.

Az összes asztmagyógyszert végigpróbáltam, de végül már egyik sem segített. Egyedül a tablettában szedett szteroidnak (prednisolon, medrol) volt ideig-óráig hatása, de abból is egyre több és több kellett a tünetmentes állapot fenntartásához. Az orvos azt mondta, hogy örökletes hajlamom van az asztmára és nincs mit tenni, törődjek bele, hogy nem fogok meggyógyulni, mert az asztma – az orvostudomány mai állása szerint – nem gyógyítható.

Nem törődtem bele és elkezdtem kutatni a lehetőségeket. Szinte minden alternatív gyógymóddal megpróbálkoztam, de egyik sem segített. Míg végül rátaláltam Buteyko professzor módszerére. Kipróbáltam magamon és az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Sikerült megszabadulnom az asztmától és a rengeteg káros mellékhatást okozó gyógyszerektől.

A módszer annyira zseniális, hogy úgy döntöttem, életem hátralévő részét annak szentelem, hogy megszabadítsam az asztmában, szénanáthában, orrdugulásban stb. szenvedő magyar embereket betegségüktől. Külföldre utaztam, hogy elsajátítsam a módszer minden csínját-bínját, majd Moszkvai Buteyko Klinika támogatásával megalapítottam a Buteyko Légzés Központot, ahol személyesen oktatom a Buteyko módszert.

 

Varga-Szilágyi Gyula
vezető Buteyko terapeuta,
a Buteyko™ Légzés Központ alapítója

 

Dr. Kovács László – Buteyko terapeuta
homeopata és tüdőgyógyász szakorvos
Telefon: 06 30 959 1436

 

 

Hamarosan Székesfehérváron is indul tanfolyam október 19-én!

 

A tanfolyamról információ található itt:

http://buteyko.hu/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >