Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ingyenesen sportolhatunk a Világ Gyalogló Napokon Székesfehérváron
Ingyenesen sportolhatunk a Világ Gyalogló Napokon Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. október 11.
Ingyenes sportolási, közösségi programokat kínálnak szombaton és vasárnap Székesfehérváron, több helyszínen is a Világ Gyalogló Napok keretében. Indul gyaloglás a Sóstón, a Királykúton, a Haleszban, majd az Aranybullánál és a Palotavárosi tavaknál is.

 

 

Magyarország számos pontján rendeznek városi és erdei túrákat októberben, a Világ Gyalogló Napok keretében. Székesfehérvár ismét csatlakozott a kezdeményezéshez, a hétvégén több helyszínről indulnak ingyenes gyalogtúrák.

Október 12-én, szombaton 10.00 órakor a Sóstó Természetvédelmi Területen kezdődik program, amely a Szárcsa utca felöli bejárattól indul. A résztvevők megemlékeznek Gáspár Attila természetvédőről, a Sóstó védelmezőjéről, majd következik a körülbelül 5 kilométeres gyaloglás, amely a Gárdonyi Géza Művelődési Háznál zárul. Szintén 10.00 órakor indul séta a Halesz liget területén, valamint a Királykút Emlékháztól A Szabadművelődés Házáig.

Október 13-án, vasárnap folytatódnak a programok. 10.00 órakor az Aranybulla­ emlékműhöz várják a résztvevőket, akik a Bánya-tó érintésével a Millenniumi emlékműhöz tartanak. Ugyancsak 10.00 órakor a Palotavárosi horgásztavak körül lesz gyaloglás, az indulási helyszín az István Király Általános Iskola főbejárata lesz.

A részvétel díjtalan, nevezni a felsorolt helyszíneken lehet 9.40 és 9.50 óra között. A szervező Magyar Szabadidősport Szövetség és a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szeretettel várja az érdeklődőket minden korosztályból.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >