Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ingyenes szűrések csütörtökön, a Látás Világnapján
Ingyenes szűrések csütörtökön, a Látás Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. október 10.
Október 10-én, csütörtökön ismét Székesfehérvárra érkezik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja. Ezúttal a Látás Világnapjához kapcsolódóan végeztethetőek majd ingyenes szűrések, érkezési sorrendben a Huszár utca 2. szám előtti parkolóban.

 

 

A Nemzeti Programbizottság a Jó Látásért a Látás világnapja alkalmából egész napos, ingyenes szűrővizsgálatot szervez Székesfehérváron október 10-én, csütörtökön a Huszár utca 2. előtti parkolóban azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a látáskárosodások nagy része elkerülhető. 

A Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramjának részeként megvalósuló tematikus napon 9 és 16 óra között – számos egyéb szűrővizsgálat mellett – réslámpás szemvizsgálaton, valamint szemfenék-vizsgálaton is részt vehetnek az érdeklődők. Emellett a gyerekek számára interaktív bemutatóval is készülnek: a Látásvilágnapi Gyerek Sátorban a budapesti Gyengénlátók Iskolájának pedagógusai negyedórás körbevezetéssel mutatják be, hogy milyen nehézségeket okoz látási képességeink romlása, és mire kell vigyáznunk, hogy látásunk jó maradhasson.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >