Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lezárják a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 14.
Újabb szakaszához érkeznek a csatornaépítési munkálatok a Fiskális úton, ezért keddtől lezárják Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszt. A forgalomkorlátozás érinti a „25”-ös helyijáratos autóbusz közlekedését is.

 

 

Október 15-én, kedden 08.00 órától előreláthatólag november 5-ig lezárásra kerül az átmenő gépjárműforgalom elől a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakasza, a területen folyó csatornaépítési munkálatok miatt. A lezárt útszakaszról nyíló utcák, valamint ingatlanok a munkavégzés helyszínétől függően „zsákutcás” jellegű közlekedéssel közelíthetők meg, illetve hagyhatók el. Az egyes ingatlanokat érintő korlátozásokról, megközelíthetőségi irányokról az ingatlanok használói a kivitelezőtől közvetlenül kapnak tájékoztatást.

Ezidő alatt a Jancsár utca irányba közlekedő „25”-ös jelzésű autóbuszjárat az Érsekújvári utca és a Dunaszerdahelyi utca elnevezésű megállóhelyeket nem érinti. Az autóbuszjáratokat érintő terelésekről, a forgalmi változásokról a Volánbusz Zrt. honlapján (https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/volaninform) és Voláninform Facebook-oldalon (https://www.facebook.com/volaninform/) naprakész tájékoztatás található.

Tisztelettel kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a forgalmi rend változásokat, az esetleges menetidő növekedéseket figyelembe venni szíveskedjenek, valamint a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék. A gépjárművel közlekedőknek a Waze útvonaltervező használatát javasolják, mert ott is minden aktuális forgalmirend-változás megtalálható.
 

 
< Előző   Következő >