Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Dibusz parádéja döntött
Dibusz parádéja döntött Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. október 28.
Aligha hihető, pedig igaz: úgy nyerte meg 2-1-re a Vidi elleni csúcsrangadót a Ferencváros, hogy három kapura lövéséből kettőt gólra váltott, miközben saját hálója előtt Dibusz Dénes kivédte a fehérvári egylet szemét, nem kevesebb, mint 5 (!) olyan bravúrt mutatott be, amelyekből normális körülmények között gól születik. Itt nem...

 

 

Ezzel gyakorlatilag a hálóőr hozta csapatának a győzelmet. Hihetetlen bravúrokat mutatott be a zöld-fehérek kapusa, akit csak a véghajrában tudott mattolni közelről Milanov. Ekkor azonban már Sigér két - szintén közeli - találatával kétgólos előnyben volt az FTC, így nem kis szerencsével, de megnyerte a meccset. A MOL Fehérvár FC ezzel többet bukott, mint szimpla 3 pontot, ugyanis nemcsak utolérte a tabellán a nagy rivális, a vesztett pontok tekintetében már a Ferencváros áll jobban.

 
A Vidinek sokadszor kell levonnia azt a tanulságot, hogy az egyszerűbb jobb és célravezetőbb, ugyanis az ellenfél kapuja előtt továbbra is határozatlan, túlvariálja a lehetőségeit, amikor már rég lőni kellene, akkor is még jön egy - általában pontatlan - passz, miközben az ellenfél pofonegyszerű gólokat szerez, lecsapva a fehérvári védelem minden apró hibájára.
 
Mindazonáltal a piros-kék alakulat megvillantotta erejét, a találkozó jelentős részében benyomta kapuja elé nagy riválisát, s ha Dibusz nem mutatja be a már említett fél tucatnyi földöntúli bravúrját, alighanem többgólos Vidi siker született volna. Egy biztos: igazán izgalmas bajnokság lesz ez még a folytatásban! Marko Nikolics együttese legközelebb november 2-án 17.00 órakor Zalaegerszegen lép pályára. Ott, ahol nem lesz könnyű dolga, de muszáj nyernie.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >