Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Pályázat helyspecifikus installációk tervezésére
Pályázat helyspecifikus installációk tervezésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 22.

ImageA Londoni Magyar Kulturális Központ (LMKK) pályázatot hirdet helyspecifikus installáció tervezésére és kivitelezésére. A művészek 2009. március 15-ig jelentkezhetnek önálló ötleteikkel, a brit és magyar szakértőkből álló zsűri pedig 2009. április 15-én hirdet eredményt. Az első helyezett alkotó kiállítása 2009. május 12-től május 26-ig lesz megtekinthető a Londoni Magyar Kulturális Központ dísztermében. A pályaműveket a zsűri döntése után az LMKK honlapján is elérhetővé teszik a nagyközönség számára.

A felhívásra Magyarországon élő hivatásos művészek, illetve külföldön élő magyar nemzetiségű művészek pályázhatnak. Egy alkotó több, de legfeljebb három munkával nevezhet. Az alkotók csak eredeti, saját és a kiírás feltételeinek megfelelő, a helyszínen megvalósítható tervvel jelentkezhetnek.

Az LMKK célja, hogy magyar kortárs képzőművészek számára londoni bemutatkozási lehetőséget biztosítson, ezzel is teret adva hosszú távú kapcsolatok és együttműködési lehetőségek kiépítésére az angol művészeti élet szereplőivel.

Részletes információt a Londoni Magyar Kulturális Központ honlapján találhatnak az érdeklődők: http://www.hungary.org.uk  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >