Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kaposváron simán nyert a Vidi
Kaposváron simán nyert a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. november 11.
Négy nyeretlenül megvívott találkozó után visszatért a győzelem útjára a MOL Fehérvár FC a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) 12. fordulójában, így a válogatott meccsek miatti szünet után a tabella éléről folytatja majd november 23-án (17.00) a Puskás Akadémia ellen. Marko Nikolics együttese Kaposváron nyert 2-0-ra Milanov (11-esből) és Futács góljaival. A Vidi Pogacsics kapus kiállítása miatt a 24. perctől - ekkor már vezetett - emberelőnyben játszva gond nélkül söpörte be a 3 pontot.

 

 

Már a 3. percben előnybe került a listavezető, miután Petrjakot buktatta a büntetőterületen belül a hazaiak védője, Nagy, a 11-est pedig Milanov biztos lábbal értékesítette. A 22. minutumban Pogacsics kézzel mentett a 16-oson kívül, így Iványi játékvezető kiállította a kaposvári hálóőrt.

Ettől függetlenül a hazaiak nem törtek össze, nem kínálták tálcán a Vidinek a győzelmet. Hiába azonban a lelkesedés, a nagyobb tudás, rutin és az emberelőny összességében sima fehérvári sikert eredményezett.

A második Vidi-találatot az immár 7 gólos Futács szerezte, aki ezzel klubtársával, a somogyi meccset végig a kispadról figyelő Hodzic-csal közösen vezeti a góllövőlistát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >