Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Krisztus Király Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 21.
Szeretettel várják a híveket és minden érdeklődőt a Krisztus Király Napokra, amely vasárnapig tart a Zsolt utcai Templomban és Közösségi Házban. Lesz összejövetel az idősebb közösségi tagoknak, gyertyás körmenet, szentmise, Közéleti és Kulturális Szalon, majd vasárnap adják át a Krisztus Király-díjat.

 

 

A programsorozatot minden évben megelőzi egy közösségi munka: hagyományosan rendbe teszik és feldíszítik a Budai út - Kisteleki utca - Lehel utca kereszteződésében található keresztet.

November 22-én, pénteken 9.00 órakor ünnepi műsorral kedvesednek az idősebb közösségi tagoknak, akik részt vehetnek kézműves foglalkozáson és megnézhetik a Hétvezér Általános Iskola műsorát.

November 23-án, szombaton 9.00 órakor egész napos szentségimádás kezdődik, és szintén 9.00 órai kezdettel a gyerekeket várják kézműves foglalkozásra. 17.15 órakor indul a hagyományos gyertyás körmenet Budai út - Kisteleki utca - Lehel utca sarkán található kereszthez, ezt követi a hálaadó szentmise a közösség plébánosaiért. 19.00 órakor a Közéleti és Kulturális Szalon keretében nyitják meg Halmay Tivadar festménykiállítását. Az eseményen jelen lesz Szakál Antal festőművész is, a  résztvevőkkel Bakonyi István irodalomtörténész beszélget. A megnyitó után forralt borral és teával kínálnak mindenkit.

November 24-én, vasárnap 9.00 órától ünnepi szentmisével és a Krisztus Király-díj átadásával zárul az ünnepi programsorozat.

Szeretettel várják a híveket és minden érdeklődőt a Krisztus Király Napokra!

 
< Előző   Következő >