Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kis híján meglepetés a DAB ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 23.

ImageAz Alba Volán farmcsapata három gólos hátrányból állt talpra a DAB elleni OB I-es találkozón, és a folytatásban is méltó ellenfele volt az Újvárosiaknak. A nagyobb rutin azonban eldöntötte a pontok sorsát. - Hamar meglépett két góllal a DAB - mindkétszer emberhátrányban voltak eredményesek. Harmadik góljuk sem váratott sokat magára, Hegyi mutatós egyéni akciót fejezett be góllal, így az első harmad derekára eldőlni látszottak a lényegi kérdések.

A Volán fiataljai azonban nem adták fel, összeszedték magukat, és ennek meg is lett a jutalma. A harmad vége előtt Balogh szépíteni tudott. 

A középső játékrész elejét harcosan kezdte a hazai csapat, és ez kissé meglepte a leült Újvárost. A remekül játszó Barabás-Hajós-Tóth csatársor kétszer is mattolta Kisst, így máris döntetlen állt az eredményjelzőn. Ám három perc múlva jött egy komoly hiba: a támadóharmadunk sarkából Rajz szeretett volna centerezni, korongját azonban elcsípte Holló, kiugratta Jonklt, aki nem hibázott.

A harmadik húsz percben fegyelmezetten, nagy koncentrációval játszott a Volán, Fekete révén ismét sikerült kiegyenlíteni. Nemsokára azonban Jonkl bevágott egy kipattanót, majd Borsos is betalált, így újra két góllal megléptek az Acélbikák. A vége mégis izgalmas lett, hiszen Barabás egy emberelőnyt gólra váltott. Lehívta Beczét Kóger mester, kis híján meg is mentettük az egyik pontot, de az utolsó másodpercben Vychodil egy üres kapus góllal beállította a végeredményt.

Mestermérleg, Kóger István:

Erre a mérkőzésre lehet azt mondani, hogy tisztességesen helytálltunk. A csapatunk még nem annyira rutinos, hogy egy ilyen összecsapást a maga javára fordítson, mindenesetre egy kissé keserű a szánk íze, de ez egy felvállalható, korrekt eredmény.

Mestermérleg, J.P. MacCallum:

A csapatom egyáltalán nem játszott jól, 3–0-as vezetésünk birtokában sokan azt hitték, hogy már vége a mérkőzésnek, de ekkor még rengeteg idő volt hátra. Ez kis híján megbosszulta magát. Talán az előző, 11–0-ra nyert mérkőzés után hihették azt a játékosaim, hogy ez a meccs is hasonlóképpen érhet véget.

Alba Volán II - DAB.Docler 5–7 (1–3, 2–1, 2–3)
Székesfehérvár, 200 néző, vezette: Kincses, Barabás, Baros.


Alba Volán SC: BECZE Z. – Bedő, Fekete Sz. 1, Fekti B. (1), Feil A. (1), Rajz A. – BARABÁS 1 (2), Maklári, HAJÓS 1 (2), TÓTH A. 1 (3), Kovács V.L. - Ozsváth, Szűcs, Horváth D., Somos, Bíró – Balogh B. 1, Meretei M., Farkas T., Reiter. Vezetőedző: Kóger István


Dab. Docler: Kiss T. – Erdélyi P., Tőkési, Azari 1, Galanisz (1), Peterdi (1)– Pozsgai, HEGYI Á. 1 (1), Kiss Á., Papp V., MISÁL – Schneider, Vychodil 1, BORSOS 1 (1), MESTYÁN 1, JONKL 2 (1) – Holló (1), Horváth G., Orbán. Vezetőedző: J.P.MacCallum


Kiállítások: 8 perc illetve 12 perc

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >