Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Konzultációs Hét" - a Polgári Frakció kikéri a szakértők véleményét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 23.

ImageÍgéretéhez híven megvalósítja a „Konzultációk Hetét” a Polgári Frakció. Ahogy korábban jelezték: a március 3-ra kezdeményezett rendkívüli közgyűlésen való felelősségteljes döntéshez – illetve az odáig vezető úthoz – szükség van több megbeszélésre is Székesfehérvár közéleti szereplőivel. Ezért ezt a hetet kinevezték a „Konzultációk Hetének”. A sorozat első állomásaként ma a kulturális élet szereplőivel találkoztak a Malom Házban, hogy véleményeik, tapasztalataik segítségével létrehozhassák a megfelelő „átmeneti költségvetési rendeletet”.

A konzultáció 10 órakor kezdődött a Polgári Frakció székhelyén, s meghívást kaptak rá a kulturális intézmények vezetői, igazgatói, valamint főbb kommunikátorai.

 

Image
.

A szervezők nem csupán a Város tulajdonában álló intézmények álláspontjára voltak kíváncsiak, hanem mindazokéra, akik Székesfehérvár életében jelentős szerepet játszanak.

 

Image
.

Vargha Tamás tanácsnok a megbeszélés előtt sajtótájékoztatón ismertette a média képviselőivel a heti menetrendet: a kedd a sport jegyében zajlik majd, szerdán a gazdaságot elemzik, csütörtökön a civil szervezetek képviselőivel és az oktatási intézmények vezetőivel találkoznak, pénteken pedig a Polgármesteri Hivatal vezetőit várják megbeszélésre.

 

Image
.

A tanácsnok kifejtette: a rendkívüli közgyűlésig nagyon kevés idő áll rendelkezésre, ám az ő feladatuk az, hogy a Város működését biztosítsák, s ehhez az kell, hogy jobban átláthassák a helyzetet a meghívott vendégek segítségével. Az átmeneti költségvetési rendelet megalkotásához tudni kell a főbb pontokat, hogy a költségvetésbe mindazon elemeket bele lehessen foglalni, amelyek az állami normatíva lehívásához szükségesek.

 

Image
Fotók: Temesvári Márta

 

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2578&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >