Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mikulásváró ünnepség a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban
Mikulásváró ünnepség a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. december 04.
Állami gondoskodásban élő gyerekek százainak szerveztek Mikulásváró ünnepséget a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. A dr. Cser-Palkovics András polgármester és Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár köszöntőjét követően, az Acro Dance Táncstúdió táncoslányai kápráztatták el a vendégeket formációjukkal, majd a gyerekek kérésére, Oláh Gergő adott koncertet. A jótékonysági program Erőss Ákos és Varga Zsuzsa fehérvári házaspár támogatásának köszönhetően valósult meg.

 

 

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ tagintézményei által, illetve a nevelőszülői hálózatban gondozott több mint 500 gyermek és fiatal számára szerveztek Mikulásváró ünnepséget a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Az esemény helyszínét Székesfehérvár Önkormányzata biztosította, a vendéglátás és a program egy székesfehérvári házaspár, Erőss Ákos és Varga Zsuzsa nagyvonalú adakozásának és jótékony munkájának köszönhetően valósult meg.


„Nagy öröm számomra, hogy a tavalyi alkalom után ismét megtöltöttük a MOL Aréna Sóstó hatalmas rendezvénytermét. Remélem, hogy mindenki remekül fogja magát érezni ma, ezúton kívánok az adventi időszakra mindenkinek szép és boldog pillanatokat, majd békés, boldog karácsonyt!” – mondta köszöntőjében dr. Cser-Palkovics András polgármester. Hozzátette, a program megálmodásáért és megvalósításáért a legnagyobb köszönet Erőss Ákosnak és Varga Zsuzsának jár, akik évek óta dolgoznak azért, hogy örömet szerezzenek a hátrányos helyzetű fiataloknak is advent idején.


A mai nap ismét egy szép példája annak, hogy megtapasztaljuk a társadalmi felelősségvállalásból felénk áradó jót, a szeretetet, a tenni akarást!” – kezdte gondolatait Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, aki köszönetét fejezte ki a civil kezdeményezésért: „Akkor tudunk a nevelőszülői hálózatban és állami gondozásban felnövő gyerekekért a legtöbbet tenni, ha közösségi üggyé formáljuk a gyermekvédelmet.”


A köszöntők után az Acro Dance Táncstúdió táncosai kápráztatták el a vendégeket formációjukkal, majd a gyerekek kérésére Oláh Gergő adott koncertet. A program pedig a Mikulás érkezésével és ajándékozással ért véget.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >