Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jótékonysági este a rock és a gyermekek segítése jegyében
Jótékonysági este a rock és a gyermekek segítése jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. december 06.
Helyi zenekarok és egy baráti társaság tagjai fognak össze, hogy az adventi időszakban a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóit segítsék. Egy jó hangulatú rockos estére készülnek szombaton, amelyen a résztvevők az Ikon Clubba megváltott belépővel, tartós élelmiszerrel vagy az alapítványi számlára átutalt összeggel támogathatják a nemes cél megvalósítását.

 

Nem először vesz részt jótékonysági programok megvalósításában Hufnágel Gábor, akinek kezdeményezésére idén december 7-én egy jótékonysági esten szólítják meg ismét a segíteni akarókat. Helyi baráti zenekarokkal közösen szervezik a programot, 19 órától az Ikon Clubban a Wasted Beers, a Saturday Overnight és a The Rebels lép színpadra. A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központnak, a velük kapcsolatban lévő gyermekeknek és családoknak gyűjtenek támogatást és adományokat, hogy szebbé tegyék karácsonyukat.

A résztvevők a megváltott 500 Ft-os támogatói jeggyel, vagy tartósélelmiszerek (rizs, tészta, cukor, liszt, stb.), tisztálkodószerek (szappan, tusfürdő, fogkrém, stb.), könyvek (ifjúsági és szépirodalom), labdák, párnák és paplanok, illetve terítők és plédek felajánlásával segíthetnek a nemes cél megvalósításában.

„Én még hiszek abban, hogy a karácsony nem az eszetlen, a rokonok egymást túllicitáló vásárlásairól kell, hogy szóljon, hanem arról a szellemiségről, amikor meg tudjuk fogni egymás kezét. Segíts te is egy zúzós riffekkel teli jótékonysági estén!” – fogalmaz Hufnágel Gábor.

Azok, akik személyesen nem tudnak részt venni az eseményen, az intézmény ellátottjait az alapítványi számlaszámra átutalt összeggel tudják támogatni.
Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány
Bankszámlaszám: 11736006-20367358-00000000


További részletek a jótékonysági rock estéről:
https://www.facebook.com/events/1178494919027106/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >