Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fantasztikus karácsony! – vasárnapig várják a novellákatl Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. december 06.
A tavalyi sikerekre alapozva idén is meghirdette karácsonyi novellaíró pályázatát a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Korhatár nélkül bárki jelentkezhet az ország minden tájáról. A karácsonyi történeteket ezúttal a fantasy műfajában várja az intézmény december 8-án, vasárnap éjfélig.

 

A szervezők célja, hogy megszólítsák a fiatalokat, hiszen a fantasy az ő köreikben a legnépszerűbb. Ugyanakkor a fantasy irodalom rendkívül széles körű, ezért minden korosztály számára érdekes és vonzó lehet. A tavalyi pályázatot  Fejér megyében, Székesfehérváron hirdették meg, idén azonban az ország bármely részéről várják az írásokat december 8-án, vasárnap éjfélig.

A pályamunka terjedelme szóközökkel együtt legfeljebb 4000 karakter lehet. A novellákat e-mailben, csatolt mellékletként kell elküldeni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre. Fel kell tüntetni, hogy az írás szerzője hány esztendős, a levél tárgysorában pedig a Fantasztikus karácsony! mottót kérik szerepeltetni. A bíráló zsűri elnöke az országos hírű író Varga Bea, aki On Sai néven ír fantasy-novellákat, regényeket, illetve sci-fi-irodalmat ír.

Az eredményhirdetés december 19-én lesz. A legjobb alkotók könyvcsomagot nyernek, illetve publikálja az írásaikat a Vörösmarty Könyvtár, a Fehérvár Médiacentrum és a Könyvmolyképző  Kiadó. Ezen kívül az első helyezett dedikált példányt kap Varga Beáta A siker tintája című kötetéből.

További részletek a https://www.vmk.hu/irdoalmi-palyazat oldalon olvashatóak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >