Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kedden műtötték Kamper Olíviát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 26.

ImageAz elmúlt időszakban az egyik legjobb formában lévő játékosát lesz kénytelen három-négy hétig nélkülözni a Fehérép Alcoa FKC. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens - Kamper Olíviát már hónapok óta zavarják térdfájdalmak, és szakorvosi vélemény szerint elkerülhetetlenné vált a beavatkozás. A 23 éves irányítóval alább olvasható egy rövid beszélgetés, amely a műtétet megelőzően készült…

„A bal térdem már elég rég óta fáj. Folyamatosan szenvedtem vele, és már tovább nem lehet halogatni a műtétet. A porccal és a patellával van problémám.”

Mi okozhatta ezt a sérülést?

„Valószínűleg a terhelés miatt alakult ki egyik napról a másikra. Fájdalomcsillapítókkal játszottam az idei mérkőzéseken, valamint amennyire lehetett, hét közben kíméltük a térdem, hogy a hétvégi meccseken minél jobb állapotban legyen.”

Mennyi időt vesz igénybe a teljes felépülésed várhatóan?

„Nem túlságosan sok, három-négy hét. A Sportkórház orvosa, Dr. Pavlik Attila fog megműteni kedden.”

Az utóbbi hetekben igen jól játszottál. Ez a pár hetes kiesés milyen hatással lehet a folytatásra?

„Remélem, nem zökkent ki; én is úgy érzem, épp jó formában vagyok. Nagyon sajnálom, hogy nem halasztható tovább a műtét. Élvezem a játékot, bár a legutóbbi meccsünk nem sikerült…”

Mi történt veletek Nyíradonyban?

„Nem könnyű erről beszélni, nagyon akartam, akartunk nyerni, ezért eléggé el vagyok keseredve. Semmi nem jött össze tegnap, egyáltalán nem játszottunk jól. A védekezésünk nagyon rossz volt, és a támadások sem mentek. Rengeteg gólt kaptunk az első félidőben, a másodikban valamelyest javult a védekezésünk. Nem azt játszottunk, amit tudunk, mi ennél sokkal jobbak vagyunk! Ez az, ami igazán bosszantó.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >