Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szóval győzni – kommunikációs bajnokság
Szóval győzni – kommunikációs bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 03.
Középiskolásokat várnak a Szóval győzni kommunikációs bajnokságra: a döntőbe jutóknak beszédet kell tartaniuk, interjúban helytállni és rögtönözni is, amire szakemberek készítik fel őket. A jelentkezési határidő január 17-e.

 

 

Az önkifejezésre és marketingre fogékony, kreatív 10–13. évfolyamos középiskolásokat várnak idén is a Szóval győzni kommunikációs bajnokságra.

A jelentkezőket először válogatóra hívják a Hiemer-házba, ahol szakemberek választják ki azt a 12–15 versenyzőt, akik továbbjutnak a döntőbe. A finis előtt mentorok – Azurák Csaba riporter, műsorvezető, dr. Ignácz Adrienn pszichológus, Bakonyi István irodalmár és Kozáry Ferenc színművész – foglalkoznak a fiatalokkal.

A döntőt március 18-án rendezik majd – köztük egy három perces beszéddel, egy improvizált interjúval és rögtönzött reagálással egy médiaposztra. A zsűri tagjai: Bukosza Zita kommunikációs szakértő, az M5 szerkesztő-riportere; Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum igazgatója; Stettler Zsuzsanna, a Polgármesteri Hivatal Kommunikációs Irodájának vezetője és Vakler Lajos újságíró, a Fehérvár Médiacentrum szerkesztő-műsorvezetője. A bajnokság résztvevői a nyeremények mellett portrévideóval, szakmai tudással, kapcsolatokkal és további tréninglehetőségekkel gazdagodhatnak.

A felhívásra a www.fehervariprogram.hu/szovalgyozni oldalon található online jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet nevezni január 17-én, pénteken éjfélig. További információ olvasható a www.facebook.com/szovalgyozni oldalon.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >