Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tündérszó – már várják a meséket a pályázatra
Tündérszó – már várják a meséket a pályázatra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. január 03.
A világ bármely országából küldhetnek meséket a gyerekek a Gárdonyi Géza Művelődési Ház Tündérszó pályázatára. A magyar nyelven írott mesék témája bármi lehet, és egészen március közepéig várják a pályaműveket.

 

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Tündérszó határok nélkül meseíró pályázatára a világ bármely országában élő, 8–15 éves gyermekek írásait fogadják. A mesék témája és formája kötetlen, minden iskolás szabadjára engedheti a fantáziáját, hogy saját meséjét kitalálja.

A magyar nyelven írott történeteket 2020. március 13-ig e-mailben, csatolt Microsoft Word dokumentumban vagy postai úton 4 példányban várják. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be a zsűrinek. Emellé csatolni kell a meseíró nevét, születési idejét (év, hónap, nap), postacímét (ország, település, utca, házszám, irányítószám), szülei egyikének e-mail címét vagy telefonszámát. A pályaművek terjedelme legföljebb 6000 karakter (3 nyomtatott oldal) lehet.  A legjobb írásokat megjelentetik, a pályázó a mese elküldésével hozzájárul műve bármilyen formában történő, külön ellenszolgáltatás nélküli, későbbi nyilvánosságra hozásához.

Neves írók döntenek a pályamunkákról: a díjnyerteseket az ünnepélyes eredményhirdetésen egyedi művészeti alkotással jutalmazzák.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >