Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Készülj fel a Szerelemre! Hiszen tudod: „Love is in the air” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 07.
Mégis, hogy képzeljük ezt? Valóban fel lehet készülni a szerelemre? Mi kell hozzá, hogy ránk találjon, hogy berobbanjon, hogy fellobbanjon, hogy felizzon az érzés, hogy beleszeressünk valakibe, vagy éppen belénk szeressenek? Befolyásolhatjuk a szerelem beköszöntét? Lehetünk-e újra szerelmesek a férjünkbe vagy a feleségünkbe, tudunk-e újra szenvedélyt csempészni a párkapcsolatunkba?

 

Mindenesetre mi azt gondoljuk, hogy érdemes megpróbálni. Hisszük, hogy tudatossággal, érzékenységgel és nyitottsággal, szorgalommal és akarattal (újra) felépíthetjük magunkat úgy, hogy vonzalmat ébresszünk másokban. Hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Hogy mások akarjanak minket megismerni, hogy akarjanak velünk lenni. Hogy erős női energiákkal ajándékozzuk meg önmagunkat és a környezetünket. Mert nőnek lenni jó. Szeretve lenni pedig még jobb.


Beszélgetés-sorozatunk újabb alkalmával arról fogunk beszélgetni, hogy hogyan, miképp tudunk a lehető legjobb formába lendülni kívül és belül, testben és lélekben egyaránt. Mit tehetünk magunkért, ami egy új kezdet alapja lehet az életünkben, párkapcsolatunkban, házasságunkban.


Ezúttal is megígérjük, amit az előző alkalommal is: lesz önismereti, belső utazás, „aha” élmény, talán egy kis sírás, kacagás és az életben is működő tippek, módszerek, életvezetési tanácsok.


Programunk díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy messengeren, e-mailben, telefonon, vagy itt az eseménynél jelezd részvételi szándékodat!


Az est házigazdái Tamásné Háry Ildikó párkapcsolati tanácsadó, mentálhigiénés segítő szakember és Peringer Orsolya intim medical specialista, gyógytestnevelő.
Vendégünk: Szabó Kriszta kozmetikus, LPG terapeuta


Elérhetőségünk:

Ildi: 70/601 1553 www.be-mental.hu
Orsi: 30/274 0069 www.rejtettizmok.hu



Szeretettel várunk 2020. január 23-án, csütörtökön a Már Vártalakba.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >