Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: Nikolics és Kádár a "küszöbön"
Vidi: Nikolics és Kádár a "küszöbön" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 08.
Szombat óta a spanyolországi Marbellán készül a január végi bajnoki folytatásra a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapata. Miközben Futácsék a pályán és a konditeremben izzadnak, a klub vezetői a tárgyalóasztalnál teszik ugyanezt, miközben az együttes keretének frissítésén dolgoznak.

 

 

A legújabb - egyelőre meg nem erősített - hírek szerint akár három magyar válogatott is érkezhet: a védő Kádár Tamás és a korábbi közönségkedvenc gólvágó, Nikolics Nemanja mellett a kapus Megyeri Balázs. Továbbra is napirenden van a horvát Hajduk középpályása, a gambiai Hamza Barry, mi több, immár a Mezőkövesdnél remek őszt produkáló grúz Zivzivadze megszerzése, ám utóbbi esetében inkább a nyári átigazolás esélyesebb.

 
Barry tekintetében a pénz jelent akadályt, mert bár a Vidi horvát források szerint egyezségre jutott a Hajdukkal, a középpályás mintegy 70 százalékkal magasabb fizetést kér egy évre, mint amit eddig Splitben kapott (kb. 180 ezer euró), s ez bizony nem kevés, sőt... Budu Zivzivadze esetében nincs jelentősebb konkrétum, azon kívül, hogy a játékos maga nyilatkozott hazájában a Vidi és a Fradi érdeklődéséről, hozzátéve, hogy a fehérvári klub érdeklődése komolyabb.
 
Akár igazak a fentiek, akár nem (Kádár és Megyeri posztján jelenleg is válogatott játékosok vannak, akikről nem hírlik, hogy távoznának, ezért a velük kapcsolatos híreket kicsit fenntartással kezeljük...), mi mindenesetre kíváncsian várjuk az első átigazolásokkal kapcsolatos hivatalos bejelentéseket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >