Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rossi vizit a Vidinél Marbellán
Rossi vizit a Vidinél Marbellán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 10.
A rövid téli szünetben sem téveszti szem elől kiválasztottjait a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi. Az olasz szakember spanyolországi edzőtáborában lepte meg a MOL Fehérvár FC csapatát, hogy aztán meglátogassa a Puskás Akadémia, majd néhány nap múlva a Ferencváros együttesét is.

 

 

Rossi Marbellán egyeztetett Joan Carrillo vezetőedzővel, valamint a nemzeti csapatnál az utóbbi időben hanyagolt Hangya Szilveszterrel, akit - mint kiderült - egy félreértés miatt nem hívott be a keretbe, de mivel ezt most tisztázták, legközelebb figyelembe veszi a válogatottnál.

 
A kapitánynak volt kiket megfigyelnie, hiszen a Vidinek közel egy csapatnyi (magyar) válogatottat megjárt játékosa van, így Kovácsik, Fiola, Vinícius, Juhász, Hangya, Kovács, Pátkai, Elek, Huszti és Futács (igaz, Juhász és Huszti már visszavonult a válogatottól), s ha még a saját hazájának nemzeti csapatában szereplőket (Stopira, Musliu, Rus, Nikolov, Milanov, Petrjak, Hodzic) is nézzük, összesen 17 válogatottja van a piros-kék alakulatnak, plusz a két "létszám feletti", a második csapathoz irányított Hadzic és Pantic... Rossi pénteken visszatér a Vidihez és megtekinti a délutáni, Winterthur elleni felkészülési találkozót.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >