Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újra kisbabára vár Fehérvár bölcsője
Újra kisbabára vár Fehérvár bölcsője Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. január 10.
Ismét új jövevényre vár Fehérvár bölcsője. A SZÉNA Egyesület a Családokért újra meghirdette a népszerű pályázatát, melyre január 31-ig várják a kisbabát vállaló családok jelentkezését. A nyertes család mindaddig használhatja a vándorbölcsőt, míg a gyermekük ki nem növi azt.

 

 

Az idén 25 éves fennállását ünneplő SZÉNA Egyesület egyike azon szervezeteknek az országban, amelyek sikeresen pályáztak egy fából készült bölcsőre. A vándorbölcső, benne a megszületett gyermekkel szimbólum, mely felhívja a figyelmet a gyermekvállalás, a család jelentőségére, szépségére.  Így kívánják segíteni a kisgyermeket tervező és vállaló családokat abban, hogy a kívánt babák megszülessenek. 

A vándorbölcsőre minden évben jelentkezhetnek a fehérvári családok. A nyertes hazaviheti a bölcsőt, és mindaddig használhatja, míg az új családtag ki nem növi azt. A kilencedik alkalommal meghirdetett pályázat keretében 2020. január 31-ig várják a családok jelentkezését. A bölcső ünnepélyes átadására februárban, a Házasság Hetéhez kapcsolódóan kerül sor.

A részletes felhívás megtekinthető a www.szena.hu portálon, bővebb információt pedig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen kérhetnek az érdeklődők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >