Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Évnyitó ökotúra indul szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 15.
Fedezzük fel együtt a téli Sóstót! mottóval rendezik meg az év első ökotúrátját január 18-án, szombaton. A program 10.00 órakor indul a természetvédelmi terület Látogatóközpontjától. Szeretettel várják a természetbarátokat!

 

 

Tavaly november óta havonta kétszer rendeznek vezetett ökotúrát a Sóstó Természetvédelmi Területen, hogy minél többekkel megismertessék Székesfehérvár páratlan természeti kincseit. A programsorozat a 2020-as esztendőben is folytatódik, első alkalommal szombaton délelőtt várják a természet szerelmeseit.

A program 10.00 órakor indul a Sóstó Látogatóközponttól, felnőtteknek 1.500 forint a belépő, de van családi jegy, a diákok, a nyugdíjasok, a fogyatékkal élők és kísérőik féláras kedvezményt kapnak, 8 éves kor alatt pedig jelképesen 100 forintot kell fizetni. Kényelmes, meleg ruha, bakancs viselése és távcső használata ajánlott a programon. A szervezők kérik, hogy a résztvevők legkésőbb tíz perccel az indulás előtt érkezzenek meg.

Érdemes előre regisztrálni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen, vagy a Látogatóközpont +36 22/202-373-as telefonszámán. Parkolni a Szárcsa Csárda mögötti parkolóban, vagy a Mol Aréna Sóstó parkolóiban lehet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >