Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Családi farsangi bulit rendeznek február 1-jén
Családi farsangi bulit rendeznek február 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. január 15.
Egy régi hagyomány felelevenítése céljából rendezik meg a családi farsangot február 1-jén, szombaton a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. Kitűnő hangulattal, meglepetésekkel, értékes tombola-nyereményekkel várnak minden kedves vendéget.

 

 

A családi farsangnak évekre visszanyúló tradíciói voltak Székesfehérváron, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, illetve a VOKE Művházban. A rendezvény egy idő után elmaradt, az akkori gyerekek mára felnőttek, ma már az ő gyermekeik kezdeményezésére szeretnék ismét életre kelteni a közös, örömteli időtöltéseket.

Az első ilyen alkalom február 1-jén, szombaton 16 órakor kezdődik a VOKE-ban, ahova szeretettel várják a jelmezben érkező gyerekeket és felnőtteket, házaspárokat és családokat egyaránt. A szervezők nagyon sok meglepetéssel készülnek, így érdemes lesz részt venni: 17 órától jelmezversenyt rendeznek a kicsiknek és a nagyoknak is, a győztesek jutalomban részesülnek, a tombolasorsolás pedig 19 órától lesz, ahol értékes nyeremények – például belépők, könyvek – gazdagítják a szerencséseket. A batyus bulira fejenként 500 forint lesz a belépő, ezen kívül kérnek mindenkit, hogy hozzon magával egy tálca süteményt vagy szendvicset. A családi farsang 21 óráig tart, 3 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >