Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Jól hangoltak a Varkocs öklözői
Jól hangoltak a Varkocs öklözői Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. január 28.
Az ökölvívás nem csak a fizikumról, állóképességről szól, az eredményes versenyző fejben is erős. Ennek szellemében saját bevallása szerint is "gondolkodó" bokszolókat nevel és készít fel a versenyekre Turós Arnold. A Varkocs György Box Club vezetőedzője ezt igen eredményesen teszi, szinte nincs olyan megmérettetés, amelyről érem nélkül térnének haza tanítványai Fehérvárra.

 

 

Az elmúlt hétvégén ugyan medáliákat nem osztottak azon a három ringes kőszegi nemzetközi felhozó erőfelmérőn, amelyen részt vettek, de mindenki a legjobbját adta és jól hangolt a közelgő éles versenyekre. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt és Tóth Adrián, Ifiben Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek között Horváth Erik, valamint Lénárt Péter lépett szorítóba hazai, illetve szlovák és osztrák öklözők ellen.

 
Turós Arnold szerint évindítónak tökéletes volt ez a viadal, s remekül szolgálta a formába hozást. A következő állomás január 31-én egy utánpótlás válogatott megmérettetés lesz Budapesten Balogh Bálint és Tóth Adrián részvételével, majd ezt követi Lénárt Péter kiemelt fontosságú szereplése a szinte világbajnoki mezőnnyel rendelkező Bocskai István Emlékversenyen. Aki ezen a debreceni tornán jól teljesít, annak nincs mitől tartania az év további erőfelmérőin sem. Remélhetőleg közéjük tartozik majd hamarosan Lénárt is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >