Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kultúrházak éjjel-nappal a város művházaiban
Kultúrházak éjjel-nappal a város művházaiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. február 12.
Szombaton 15 órakor kezdődnek A Szabadművelődés Házának a Kultúrházak éjjel-nappal keretében meghirdetett programjai, az előestén pedig a prosperosok játszanak a közönségnek. Kiállítások, játékkészítés, távcsöves bemutató, operettparádé és koncert is várja az érdeklődőket a város közösségi házaiban.

 

 

A Szabadművelődés Háza színpadán kezdődnek a városi közösségi házak hétvégi programjai: a Kultúrházak éjjel-nappal első rendezvénye a Prospero Színkör péntek esti, A vihar című előadása lesz.

Szombaton 15 órakor indulnak a programok: A Szabművházban Kátai Antalné hímző munkáiból nyílik kiállítás, majd Sevella Zsuzsanna játékfejlesztő várja foglalkozásra azokat, akik szívesen készítenek kártyajátékot úrihímzés motívumokkal. És a folytatásban még mindig kártya: Sági Vanda kiállításának a címe: „Világod körüli Út – a Tarot beszállókártyáival”. A sötétedéssel távcsöves bemutatót rendeznek a csillagdában, este 8-kor pedig a Ferenczi György 1ső pesti RACKÁK koncertet hallgathatja meg a közönség.

Az Öreghegyi Közösségi Ház Farsangi operettparádéra hívja a városlakókat szombaton 16 órától, és ugyanekkor kezdődik a kisfaludiaknak szóló hétvégi rendezvény: zenés, táncos farsangi batyubálba várják a gyerekeket a közösségi házban.

A művelődési házak programjairól a http://aszmh.hu/esemenyek/2020-02-15/ lehet tájékozódni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >