Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
MK: szegedi Vidi iksz az Újpesttel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. február 12.
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán a felújított Megyeri úti stadion gyepszőnyegének alkalmatlansága miatt Szegeden (!) fogadta a címvédő MOL Fehérvárt a 2018-as győztes Újpest FC. A két együttes egymást múlta alul technikai hibákban, rossz passzokban, így egy nagyon gyenge produkciót tettek le a zöld gyepre.

 

 

A 0-0-ás végeredmény egyik csapatnak sem jó, de a jövő heti fehérvári visszavágón nagyon vigyáznia kell a Vidinek, mert mindamellett, hogy legalább egyszer be kell találnia, nem nagyon kaphat gólt, ugyanis egy döntetlennel már az Újpest jutna tovább.

 
Az első játékrészben egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, egyik csapat sem kockáztatott túl sokat, az egyetlen igazán nagy ziccert a ráadás 1 percének végén Futács puskázta el, aki 6 méterről az égbe lőtte Milanov pontos visszagurítását. Egyébként egyetlen kapura lövési kísérlet sem volt ezen kívül 46 percen keresztül... A folytatásban Milanov fejese után Bamgboye éles szögből visszakanalazott labdája első látásra gólnak tűnt, utóbb a televíziós visszajátszás is ezt támasztotta alá, ám a játékvezető és segítői nem így látták, megfosztva a Vidit a vezetéstől.
 
A második félidő közepén aztán - miután már előtte Fiolát is sántikálva kellett lecserélni - előbb Milanovot támogatták le, mert megsérült, majd néhány perccel később Hangya kapott szép turbánt, miután fejbe csapták és vérzett. Még le sem ment az orvosi stáb, Musliu lépett rosszul, hozzá kocogni kellett, de végül ő is folytatni tudta. A "kórházi perceket" követően még egy Pátkai helyzet, majd a legvégén egy Újpest lehetőség említhető, de ezekből sem lett semmi. Nagyon gyenge, rengeteg elemi hibát hozó mérkőzéssel büntették a küzdő felek a jelen lévő szurkolókat. Nem voltak sokan, de még néhány ilyen "élmény" és már ők sem fagyoskodnak a lelátókon... A visszavágót egy hét múlva, február 18-én játsszák a MOL Aréna Sóstó küzdőterén. Ott dől el a továbbjutás.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >