Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Elgázolta a Volán a Dornbirnt
Elgázolta a Volán a Dornbirnt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2020. február 17.
Régóta várt gólerős játékot mutatva 9-1-re lelépte a Dornbirn alakulatát az EBEL alsóházi középszakaszában a Hydro Fehérvár AV19. Antti Karhula alakulata hosszú idő után először rendkívül jó százalékban használta ki helyzeteit, ékes bizonyíték erre, hogy 32-28-as kapura lövési mutató mellett nyert nyolc gólos különbséggel.

 

A Volán találatain Erdély (2), Kuralt (2), Timmins, Yogan, Campbell, Mihály és Girard osztozott. Ezzel a brutális kiütéssel ismét rájátszást érő helyen áll a fehérvári egylet, visszaelőzve az Innsbruckot. A versenyfutás nagyon szoros, hárman is egy ponton belül állnak a 8-10. helyeken. A folytatás szépsége, hogy kedden a Volán viszonozza a Dornbirn vendégjátékát. Alighanem egy alaposan felbőszített ellenfél próbál majd revansot venni ezért a megalázó kilencesért.

 
A "kis Volán", a Fehérvári Titánok a "nagyokkal" ellentétben sima győzelmet engedtek ki a kezükből. Kiss Dávid csapata az Erste Liga alsóházi középszakaszában a sereghajtó Vasas vendégeként már 3-0-ra vezetett, ám miután fejben elkönyvelte a győzelmet, az utolsó 12 percben hármat kapott, kiegyenlített az angyalföldi gárda, majd az eredménytelen hosszabbítást követően szétlövésben meg is nyerte a meccset 4-3-ra.
 
Igaz, tétje ennek a találkozónak már nem volt, intő jel az ifjú fehérvári hokisoknak, hogy magabiztos előnynél sem lehet kiengedni, mert rögtön büntet az ellenfél, még, ha az az utolsó helyezett is. Aki egyébként ezzel már nem is utolsó, mert megelőzte a Hokiklubot. A Titánok az utolsó kör eredményeitől függetlenül nyolcadikok, így nagy valószínűség szerint a Ferencvárossal meccselnek majd a négy közé jutásért.






























Nov 2017






























Dec 2017































Jan 2018































Feb 2018




























Mar 2018































Apr 2018






























May 2018































Jun 2018






























Jul 2018
























Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. február 17. hétfő 09:05,
Donát napja van.

Időjárás

 

Szekesfehervar, Magyarország

Humidity:
Wind: at
Pressure:
/
/
/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >