Kezdőlap arrow Kultúra arrow Megalakult az Első Magyar Karantén-színház
Megalakult az Első Magyar Karantén-színház Nyomtatás E-mail
Írta: TRIP   
2020. március 13.
Az utóbbi hetek történései után a TRIP Hajó legénysége nehéz, ám felelős döntést hozott. Mindennél fontosabb számukra a kultúra közvetítése mellett vendégeik biztonsága, egészsége, és a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben arra törekszenek, hogy mindenki számára optimális megoldást találjanak, azonban senki se maradjon kultúra nélkül, ezért megalapították az Első Magyar Karantén-színházat.

 

 

Közleményük alább olvasható:

 

Az utóbbi hetek történései után a TRIP Hajó legénysége nehéz, ám felelős döntést hozott, és bíznak abban, hogy kárpótolni tudják nézőiket. Fontos számukra vendégeik biztonsága, egészsége, és a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet következtében arra törekszenek, hogy mindenki számára optimális megoldást találjanak.

 

Magács László, a TRIP Hajó igazgatója elmondta, bármennyire is számítottak rá, és valóban jogosnak, logikusnak tartják azt a lépést, hogy a kormánydöntés következtében a száz főnél nagyobb beltéri rendezvényeket ne tartsák meg az elkövetkezendő időszakban, azonban mégis fájó számukra, hogy a március 11-i, teltházas Beck Zoli - A nemzedék nélküli ember koncertet le kellett mondaniuk. Öröm az ürömben, hogy az online közvetítéseknek köszönhetően a közönség sem marad le a koncertekről, színházi és táncelőadásokról, hiszen akár otthonról, kényelmesen és biztonságban követheti a hajó kulturális eseményeit.

 

A szervezők közlése szerint a március 12-i a Deadly Mantis és a SeeN koncertjeit megtartják, azonban a Dirty Koala március 13-i, Egyedi Péter Mmamt triójának március 14-i, a Lázár tesók március 18-i, a Muzsik és Volkova március 19-i koncertje és március 28-i Woodstock Hungary Festival sajnos elmaradnak, és ezeket egy későbbi időpontban tartják meg a TRIP Hajón.

 

Mivel a rendelkezés a száz fő fölötti rendezvényekre vonatkozik, a TRIP csapata folyamatosan egyeztet a fellépőkkel, és ha sikerül megállapodniuk velük, hogy limitálják egy-egy előadás nézőszámát, abban az esetben az online élő közvetítés segítségével vonják be a közönség 101., 102., és további nézőit, ezzel is bizonyítva, mennyire fontos számukra a közönség, és a lehetőségekhez mérten valóban mindent megtesznek azért, hogy mindenki részt vehessen a programjaikon.

 

Ha valaki már megvásárolt jeggyel rendelkezik az eseményekre, azt egy későbbi alkalomra becserélheti, amennyiben ezt jelzi a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 

The show must go on!

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >