Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Befejezettnek nyilvánította a 2019/20-as bajnokságot az MKOSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 19.
Véget ért a pontvadászat a hazai kosárlabda bajnokságokban: a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének kedd délutáni döntése értelmében nem hirdetnek bajnokot egyik korosztály egyik nemében sem, idén kieső sem lesz. A következő idény nemzetközi kupaszerepléséről később határoznak majd.

 

 

A kialakult járványügyi helyzet miatti ideiglenes szombati szünet után a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége kedd délutáni rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy befejezettnek tekintik a 2019/20-es bajnokságot, amelynek végén sem bajnokot, sem kiesőt nem hirdetnek. A következő idénybeli nemzetközi szereplések tekintetében később határoznak. Férfi Magyar Kupát ebben az idényben nem rendeznek, emellett valamennyi szövetségi szakmai és válogatott programot május 31-ig felfüggesztenek.

Simon Balázs úgy fogalmazott, sajnálják a kialakult helyzetet, azonban teljes mértékben egyetértenek a szövetség által meghozott felelőségteljes döntésekkel. Ők a múlt szombati Debrecen elleni, idegenbeli mérkőzéstől már pénteken visszaléptek. Az ügyvezető elmondta, hogy a légiósaikkal kötött szerződéseiket közös megegyezéssel kívánják lezárni, arról, hogy a játékosok mikor utazhatnak haza – amint lehetőség nyílik rá – egyénileg dönthetnek majd.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >