Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kockázatcsökkentő intézkedések a Jancsárkert termelői és biopiacon
Kockázatcsökkentő intézkedések a Jancsárkert termelői és biopiacon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 20.
A Jancsárkert Egyesület, a Jancsárkert piac szervezője a koronavírus fertőzésveszélyének csökkentése érdekében hozott intézkedéseiről tájékoztatott Schultz György. A fehérváriak és a környéken élők biztonságos élelmiszervásárlása érdekében az egyesület elnöke az árusok és vásárlók figyelmét egyaránt arra hívta fel, hogy csak akkor lehet a piacot megtartani, ha mindenki betartja az ésszerű, kockázatcsökkentő rendelkezéseket.

 

 

A Jancsárkert piac szervezői is a felelősségteljes gondolkodás jegyében hozott intézkedéseire hívta fel a figyelmet Schultz György: kérdésünkre elmondta, a szombati piacnapra érkező árus, akinél lehetséges, települjön ki a csarnok elé a szabad térre, előre adagolja és csomagolja áruját. Szintén a gyorsabb kiszolgálás érdekében több eladó áll be a pult mögé, így nemcsak a várakozási idő csökken, hanem közben a fertőtlenítés is sűrűbben lehetséges.

A múlt heti piaci napon is felhívták a vásárlók figyelmét arra, hogy ha sor alakul ki, tartsák be a 2 méteres távolságot, valamint - ha szükségessé válik - türelmesen várakozzanak, hogy bejussanak a csarnokba, ahol a szervezők felügyelik a létszámot, hogy elkerüljék a zsúfoltságot. 

Arra kérnek mindenkit, a koronavírus fertőzésveszélyének csökkentése érdekében tartsák be a szabályokat! Az együttműködés fontos, hiszen a Jancsárkert közössége arra törekszik, hogy a lehetőséghez mérten folyamatosan kielégítse a fehérváriak és a város környékiek élelmiszervásárlási igényeit, tette hozzá Schultz György.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >