Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megbízólevél, passz, maszk és gumikesztyű Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 23.
A kialakult helyzetre való tekintettel kedden hívta önkéntességre Székesfehérvár 18 éven felüli, egészséges lakosságát dr. Cser-Palkovics András polgármester. Facebookon tett felhívására több mint százan jelentkeztek már. Az önkéntesek munkáját a város védőfelszereléssel – gumikesztyűvel és szájmaszkkal –, valamint azonosításukat hivatalos megbízólevéllel és a polgármester aláírásával ellátott passzal segíti Székesfehérvár Önkormányzata.

 

 

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben számos megkeresés és felajánlás érkezett önkéntesmunkára Székesfehérvár Önkormányzatához olyan magánszemélyektől, akik a hivatal és egyéb hivatalos szervek munkáját szeretnék segíteni a járvány féken tartása érdekében.

Dr. Cser-Palkovics András hivatalos Facebook oldalán intézett felhívása óta több mint százan jelentkeztek már, hogy készek az idősek, illetve a segítségre szoruló székesfehérváriak szolgálatába állni.

Az önkéntesek biztonságos munkája érdekében, valamint azért, hogy azonosítani tudják magukat, az Önkormányzat hivatalos megbízólevéllel, a polgármester aláírásával és pecséttel ellátott passzal, valamint szájmaszkkal és gumikesztyűvel segíti a munkájukat, amelyet a hivatal Városház tér 1. szám alatt álló épületének udvarán felállított sátorban vehetnek át a kollégáktól.

Az Önkormányzat továbbra is várja az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen azon 18 éven felüli, teljesen egészséges és a vírusfertőzés által sem közvetlenül, sem közvetetten nem érintett személyek, valamint az egészségügyi végzettséggel vagy tapasztalattal rendelkezők jelentkezését, akik készek segíteni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >