Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Védőnői tanácsadás telefonos és elektronikus úton
Védőnői tanácsadás telefonos és elektronikus úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 25.
A Humán Szolgáltató Intézet által működtetett védőnői szolgálat a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel telefonon és elektronikus úton tartja a kapcsolatot a családokkal. A körzetek és a védőnők telefonszáma – immár mobiltelefonszámmal – a város honlapján elérhető. Mindenkit arra kérnek, akinek kérdése van, telefonon forduljon a körzeti védőnőhöz!

 

 

 

A családok, újszülöttek, szülők és védőnők védelmében a koronavírus-járvány lassítása érdekében hirdetett veszélyhelyzet ideje alatt a védőnői szolgálat telefonon és elektronikus úton tartja a kapcsolatot a fehérvári családokkal. A védőnők arra kérnek mindenkit, ne induljon el senki a tanácsadásra, hanem telefonon egyeztessenek velük a szülők. A védőnők fokozott figyelmet fordítanak a veszélyeztett gyermekekre és családokra.

A város honlapján, a https://www.szekesfehervar.hu/vedonok-es-korzeteik?parent=196 oldalon az ellátási körzetek mellett a védőnők neve is megtalálható, a könnyebb elérhetőség miatt pedig a mobiltelefonszámok is fel vannak tüntetve a táblázatban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >