Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kapcsolatban maradunk! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 27.
Virtuális kiállítással, érdekes cikkekkel, hiteles online források ajánlásával és online vetélkedővel várja olvasóit és a látogatókat a digitális világban a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Érdemes böngészni a www.vmk.hu oldalon!

 

 

Bár a könyvtár lassan két hete bezárta kapuit, a könyvtárosok továbbra is azon dolgoznak, hogy kapcsolatban maradjanak az olvasókkal. A Vörösmarty Mihály Könyvtár központi és hét fiókkönyvtárában folyik a munka, és az online térben továbbra is várnak mindenkit érdekes cikkekkel, hiteles szakmai és szépirodalmi online források megadásával, könyvajánlókkal, online vetélkedőkkel. A látogatók által kedvelt kézműves foglalkozásokra, idősek számítógépes tanfolyamára, olvasókörre, gyerekfoglalkozásokra nagy erőkkel és kreatív ötletekkel készülnek a könyvtárosok, hogy nyitás után újra érdemes legyen betérni a bibliotékába.

A könyvtár továbbra is a hiteles információk gyűjtőhelye és szolgáltatója, ennek megfelelően a www.vmk.hu honlapon összegyűjtötték és közzétették az országos és az adott településre vonatkozó koronavírussal kapcsolatos rendelkezéseket, a megbetegedés megelőzésére szolgáló tanácsokat.

Szeretnének abban is segíteni, hogy a jelenlegi „kényszerű” helyzetben is kellemesen és hasznosan töltsék otthon idejüket a családok. Ezért tematikus csoportokba gyűjtötték a hasznos információkat időseknek, gyermekeknek, szülőknek, pedagógusoknak egyaránt. Ezek a naprakész tájékoztatás mellett a tanuláshoz, munkához, kikapcsolódáshoz, kulturális időtöltéshez adnak jó ötleteket. Az idei Internet Fiesta témája az Okos város, okos könyvtár. Ennek keretében virtuális sétát tehetünk a könyvtár által az elmúlt évben beszerzett képeslapokból készült kiállításon.

Fontos információ, hogy a kikölcsönzött könyvek és egyéb dokumentumok lejárati idejét a könyvtár automatikusan meghosszabbítja. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolnak fel. A könyvtár az e-mail címeken változatlanul elérhető, telefonon érdeklődhetnek a 20/210-8260 számon.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár szeretettel várja olvasóit, látogatóit most online, a www.vmk.hu oldalon!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >