Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elhalasztja minden nemlétfontosságú karbantartását a UPC
Elhalasztja minden nemlétfontosságú karbantartását a UPC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 31.
Mindennemű, feltétlenül szükséges karbantartási munkát elhalaszt a UPC Magyarország Kft. Az előre ütemezett, éves karbantartás a székesfehérvári felhasználókat március 31-én, kedden és április 1-jén, szerdán érinti majd, azonban szolgáltatás-kimaradást csak kritikus esetben, maximum 30-60 perces időintervallumban tapasztalhatnak a felhasználók.

 

A UPC Magyarország Kft. tájékoztatása alapján a cég elhalaszt minden nem létfontosságú karbantartási munkát, amelyet március és április hónapra tervezett.A UPC szakemberei ebben az időszakban, országosan csak a legszükségesebb feladatokatvégzik el annak érdekében, hogy az ügyfelek számára zavartalanul működjenek szolgáltatásaik. A cég tájékoztatása azért is örvendetes, mert a március 31. és április 1. között tervezett székesfehérvári munka több háziorvosi rendelőt is érintett volna.

A UPC Magyarország által végzett saját karbantartási munkálatok általában minőségjavítás vagy kapacitásbővítés céljával valósulnak meg, amikor csak lehetséges, az éjszakai órákban. Ezek a legtöbb esetben nem jelentenek majd az ügyfelek számára érzékelhető szolgáltatás-kimaradást, csak és kizárólag kritikus esetben tapasztalhatnak a munkák során 30-60 perces leállásokat a rendszerek frissítéséig.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >