Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow III. Fidelitas Jótékonysági Bál - Orbán Viktor levele
III. Fidelitas Jótékonysági Bál - Orbán Viktor levele Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2009. március 06.
ImageNagy sikerrel zárult az idei Jótékonysági Fidelitas Bál! A szervezők és a meghívott előadók családias, közvetlen légkört teremtettek a Móricz Zsigmond Gimnázium aulájában, ami megtelt a közel 200 bálozóval. A bál házigazdái, Eszményi Anett és Sárfalvi Péter köszöntötték a résztvevőket, majd következett a nyitótánc...
 
Kék Duna keringő, a Budapesti Táncművészeti Stúdió előadásában. A megnyitó beszédeket Böröcz László, a bál főszervezője kezdte, aki megköszönte a támogatóknak, hogy már harmadszor teremtettek lehetőséget ahhoz, hogy megrendezhessük a Fidelitas Jótékonysági Bálját és több mint hárommillió forintot tudtunk felajánlani támogatásként az elmúlt 3 évben a Vakok Batthyány László Gyermekotthonának és a Bethesda Gyermekkórháznak.
 
Balog Zoltán, az est Fővédnökének köszöntője után Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke olvasta fel Orbán Viktor Elnök Úr levelét, mellyel a bálozó fidelitasosokat köszöntötte. Végül, de nem utolsósorban Dr. Velkey György Főigazgató Úr megköszönte a Fidelitas önzetlen segítségét. A vacsora előtt Felméri Péter, a Showder Klub előadó művésze szórakoztatta a bálozókat, majd a belvárosi szervező csapatból öten egy zenés produkciót adtak elő, mely felhőtlen sikerre talált a közönség soraiban.
 
A bőséges vacsora után kezdődött a tánc és mulatozás, amit csak a tombola sorsolás szakított meg éjfélkor. Miután fél 3-kor a zenekar befejezte a műsort, egy-két vidámabb bálozó tovább hódolt a tánc művészetének egészen 3 óráig. Külön öröm a Fidelitas számára, hogy Balog Zoltán és kedves felesége késő estig mulattak a bálon és az Elnök Úr jelezte, hogy jövőre is nagyon szívesen eljön! Ezúton is köszönjük Böröcz Lacinak és a belvárosi szervezőcsapatnak, hogy immár harmadszor rendezték meg a Fidelitas Jótékonysági Bálját. Ahogy Szijjártó Péter is mondta a bálon: "Isten tartsa meg jó szokásukat".
 
Orbán Viktor levele a Fidelitas Bál résztvevőihez:
 
Kedves Barátaim!
 
A féktelen farsangi mulatozást rendre a böjt hetei követik. Sajnos idén hazánkra fájdalmasan hosszú, évekig tartó kényszerű önmegtartóztatás vár. Miránk pedig - a dermesztően hideg, metsző és viharos erősségű böjti szelekben - kemény munka. Ez sokszor kimerítő vitát, gyakran az ízlésünktől idegen szópárbajokat, nem várt, nemtelen támadásokat, igaztalan vádaskodásokat jelent.
 
Arra kérlek Benneteket, hogy viseljétek méltósággal a megpróbáltatásokat, legyen továbbra is stílusotok, hiszen ne feledjétek: Ti vagytok a változás! De, kedves barátaim, mindennek megvan amaga rendelt ideje! A mai nap a bálozásé, az önfeledt szórakozásé, a rossz elűzéséé.
 
Engedjétek meg tehát, hogy önfeledt télbúcsúztstást és bizakodással teli tavaszt kívánjak valamennyiünknek!
 
Üdvözlettel: Orbán Viktor
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >