Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Fishing Fesztivál - Orfű
Fishing Fesztivál - Orfű Nyomtatás E-mail
Írta: Fishing   
2020. május 08.
Május 15-től június 15-ig tud nyilatkozni mindenki, akinek nem felel meg a Fishing új, augusztusi időpontja, és ezért visszaváltaná a jegyét. Azok is nyilatkozhatnak majd, akik napijegyet vettek, de azt másik napon szeretnék érvényesíteni augusztusban.

 

 

Drága Fishingesek!

Május 15-től június 15-ig tud nyilatkozni mindenki, akinek nem felel meg a Fishing új, augusztusi időpontja, és ezért visszaváltaná a jegyét. Azok is nyilatkozhatnak majd, akik napijegyet vettek, de azt másik napon szeretnék érvényesíteni augusztusban. Mindezt online, a Tixa rendszerében tehetitek majd meg, a pontos részletekkel kapcsolatban természetesen még jövünk! A jegyértékesítést a regisztráció lezárása után indítjuk újra.

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy együttérzésünket fejezzük ki az összes olyan hazai fesztivál felé, akik a tegnapi rendelet értelmében le kellett, hogy mondják az idei rendezvényüket. Még sosem volt olyan nyár, mint amilyen az idei lesz. Teljes szívvel bízunk abban, hogy augusztus végén találkozhatunk és biztonságban ünnepelhetünk együtt Orfűn! 

Továbbra is nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Fishing csapata

 

Infók a jegyvisszaváltási lehetőségekről és a napijegyek módosításáról

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >