Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Testről és lélekről
Testről és lélekről Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 11.
A test és a lélek harmonikus működését segítik az Egészségfejlesztési Iroda ingyenes szolgáltatásai: dietetikai és pszichológiai tanácsadás, gerinctorna, jóga és várandósoknak szóló relaxáció is szerepel a kínálatban. Aki ellátogat a felületre, a posztokból is számos ötletet és információt meríthet.

 

 

Az egészséges életmódhoz a lélek és a test egészségének a harmóniája is hozzátartozik – erre hívják fel a figyelmet az Egészségfejlesztési Iroda közösségi oldalán megjelent posztok.

A pihentető alvás, a rendszeres mozgás, a pozitív gondolatokra törekvő tudatosság, a tanulás és a kapcsolatok ápolása mind hozzájárulnak a lelki egyensúly megteremtéséhez. „Étkezzen okosan és örömmel!” – a kiegyensúlyozott és takarékos táplálkozásban pedig a folyadékpótlástól a helyes adag megválasztásán át a biztonságos ételszállítási lehetőségekig vagy a saját ételkészítésig számos pontban fogalmaznak meg támpontokat.

Az iroda munkatársai nemcsak elolvasható, megnézhető információkkal segítik a mindennapokat, hanem konzultációt, tanácsadást is biztosítanak: a táplálkozással kapcsolatos kérdések esetében ingyenes dietetikai tanácsadást, pszichológiai témában pedig szintén ingyenes pszichológiai konzultációt hirdetnek. Ezenkívül a kínálatban gerinctorna, jóga és várandósoknak szóló relaxáció is szerepel. Időpontot üzenetben lehet kérni, további információk az EFI Facebook-oldalán érhetőek el.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >