Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egy este Krekács Bélával, Banda Lajossal és Herda Pityuval
Egy este Krekács Bélával, Banda Lajossal és Herda Pityuval Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. május 12.
Ma este A Herner Ferike faterjával folytatódik a színház Élmény:Otthon-sorozata. A Háy János-darabban a generációk ugyanazokat a neveket viselik, és egy banális baleset áll a középpontban. Hogy milyen világot rajzol elénk Krekács Béla, Herda Pityu és Banda Lajos beszélgetése, és beigazolódnak-e a magát jóstehetségnek beállító Béla szavai, kiderül a 19 órakor kezdődő vetítésből.

 

 

Május 12-én, kedden este A Herner Ferike faterja című előadás online vetítésével folytatódik a Vörösmarty Színház Élmény:Otthon-sorozata. Akik bekapcsolódnak, egy „humorral fűszerezett profán istendrámát” láthatnak, amelyben apák és fiaik ugyanazokat a neveket viselik – mintha a változásra esélytelen és reménytelen világban csak az emberek cserélődnének. Krekács Béla, Herda Pityu, Banda Lajos beszélgetése egy baleset története köré fűződik fel, Krekács pedig jóstehetségnek tartja magát. Hogy tényleg ’az van-e, amit a Béla mondott’? 19 órától követhetjük az előadást.  

Háy János stúdiódarabját Bagó Bertalan vitte színre 2016-ban, a főbb szerepekben Kádas József, Krisztik Csaba, Kricsár Kamill, Juhász Illés, Varga Lili, Tűzkő Sándor és Kerkay Rita látható. További részletek a https://www.facebook.com/events/2684825448403836/ oldalon olvashatók.

Az otthoni színházélmények a Három nővérrel folytatódnak csütörtökön, Szikora János kamara-előadását szintén 2016-ban mutatták be.  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >