Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hogyan közlekednek jövő héttől a buszok? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. május 21.
Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az utasok száma a helyi közösségi közlekedésben. Ezért május 25-étől, hétfőtől ismét a tanszünetben érvényes munkanapi menetrend lép életbe. Ez valamennyi járat vonalán érvényes lesz, és kiszolgálja a munkába járók, illetve a napi ügyeik intézésére indulók igényeit.

 

 

A koronavírus-járvány elleni védekezés második szakaszában fokozatosan újraindul az élet Székesfehérváron is. Ehhez kapcsolódó intézkedés a buszjáratok sűrítése, hiszen a cél és a prioritás továbbra is a zsúfoltság elkerülése, még akkor is, ha ez a mostani döntés tovább növeli a közösségi közlekedés veszteségét, ami már így is nagyon jelentős ebben az időszakban.

A biztonsági intézkedések hatályban maradnak, azaz június elsejéig még valamennyi ajtón fel lehet szállni a járművekre, illetve a jogszabályokban előírtak szerint a maszk vagy szájat és orrot takaró textil viselése kötelező a közösségi közlekedésben.

Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán adta hírül a menetrendi változást, ahol a fehérváriak eddigi együttműködését is megköszönte, kérve, hogy továbbra is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >