Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „Környezet-M”
„Környezet-M” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. május 20.
„Környezet-M” címmel rajz- és fotópályázatot hirdet a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. A környezetvédelem világnapja alkalmából Fejér megyében tanuló általános és középiskolás diákok alkotásait várják május 29-ig.

 

 

Június 5-e a környezetvédelmi világnap, amelynek célja felhívni a figyelmet a környezetszennyezés következményeire, elősegíteni az együtt gondolkodást és a közös cselekvést. A világnap fő célkitűzései az energiatakarékosság, a megújuló természeti források hasznosítása, a szemét- és hulladékképződés csökkentése és a környezetszennyezés megelőzése.

Ezen célkitűzések is megjelenhetnek azokon az alkotásokon, amelyeket a „Környezet-M” pályázatra vár a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. A Fejér megyében tanuló általános és középiskolás diákok számára meghirdetett rajz- és fotópályázatra rajzokat, fotókat, montázsokat, mémeket három korosztályban készíthetnek a kisiskolások (1-4. osztály), a felső tagozatosok (5-8. osztály) és a középiskolások (9-12. osztály).

A legötletesebb és legkreatívabb pályamunkák alkotóit korcsoportonként vásárlási utalványokkal jutalmazzák és online kiállításon mutatják be 2020. június 5-én, a környezetvédelem világnapján.

A pályázati műveket 2020. május 29-ig várják a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u.25. postacímre, vagy az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mailre.

Részletes kiírás a http://www.titkokhaza.hu/ oldalon olvasható.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >