Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow LelkiFröccs-terasz online
LelkiFröccs-terasz online Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. május 21.
A GyöngyHáz alapítója, Tóth Marcsi a veszélyhelyzetre való tekintettel ezúttal az online térbe várja a beszélgetni vágyókat egy kiadó LelkiFröccsre. A kineziológus az „ingyenes és batyus” beszélgetést május 21-én, csütörtökön 20.30 órától tartja.

 

 

A GyöngyHáz egy olyan hely, ahová ha belépsz, nem könnyű munka vár rád. Igaz, a legnehezebb részét, a döntést már meghoztad, hogy belépsz, eljössz, és foglalkozol magaddal, szembenézel azokkal a korlátokkal, hitrendszerekkel, gondokkal, amik nyomják a lelked, amin változtatni szeretnél. Azonban ehhez te kellesz! Nincs varázsgömb, nincs semmiféle varázsige, csakis te vagy, és ez a legfontosabb, csak te kellesz, semmi más. Mi csupán segítünk!” – írja Tóth Marcsi kineziológus hitvallását a GyöngyHáz honlapján, ahol ügyfeleiknek kineziológiával és meditációval segítenek a lelki terhek feloldásában.

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet azonban a GyöngyHáz életében is változásokat hozott, amelyhez alkalmazkodva elindították a LelkiFröccs-terasz online beszélgetéssorozatot. Ebben a virtuális térben bárki helyet foglalhat, aki egy jó és tartalmas beszélgetésre vágyik, amelyhez csak egy előzetes regisztráció szükséges.

A LelkiFröccs-terasz következő beszélgetését május 21-én, csütörtökön 20.30 órától tartják. Regisztrálni a GyöngyHáz Facebook-oldalán vagy e-mailben a lehet, a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >