Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow EVERNESS FESZTIVÁL 2020
EVERNESS FESZTIVÁL 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2020. május 28.
Új szintre emeljük a nyaralás, a pihenés és a szórakozás fogalmát! - Everness Fesztivál

 

 

 

100% jókedv

Ne aggódj az időjárás miatt,
nálunk akkor is süt a nap ha borús az idő!

 

 

100% Tudatosság

Megalkotjuk a világot, amelyben élni szeretnénk

Az Everness Fesztivál: a tudatos jelenlét öt napja, amely során megalkotjuk a világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk.

 

100% Feltöltődés

Jóga, tánc, harcművészet

Az Everness Fesztivál öt nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan mégis felelősséggel lehetsz ismét gyermek. Mindennap már kora reggeltől kezdve tánc és jóga, számos mozgásprogram, meditáció és előadás vár rád a Balaton északi partján, hogy jóleső fáradtságodat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenhesd ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú kvázi házibulik során kapcsolódj ki.

 

 

100% Közösség

Csoportos képzések, baráti élmények

Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerheted meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál öt napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni akarunk.

 

 

100% Tapasztalás

Önfejlesztő, egyéni terápiák

Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásaidtól mentesen tapasztalhatod meg önmagad és környezeted. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatod azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élheted meg a mindennapjaid során felmerülő kihívásokat, és önerődből juthatsz el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >