Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FC Fehérvár - Volga Nyizsnij Novgorod 0-0
FC Fehérvár - Volga Nyizsnij Novgorod 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 11.
ImageCsapatunk kedden, felkészülési mérkőzésen fogadta az orosz második vonalban szereplő Volga Nyizsnij Novgorod gárdáját, és küzdelmes kilencven perc után, gólnélküli döntetlenre végzett. Előzetesen keveset tudtunk a Szergej Kuznyecov által Fehérvárra hozott csapattól, de az azért kalibrálta a kék-fehéreket, hogy legutóbbi edzőmeccsükön, Ausztriában, csak 1-0-ra kaptak ki a Lokomotív Moszkvától.
 
A kezdősípszó után aztán kiderült, azok tippeltek helyesen, akik egy technikailag nem különösebben képzett, a hagyományos orosz stílusban futballozó csapatra számítottak. A vendégek sokszor gyorsabbnak, és rendre agresszívabban bizonyultak, mint a mieink.
 
Ettől függetlenül, helyzeteket tulajdonképpen csak a Fehérvár alakított ki – egy tizenegyessel is adós maradt a játékvezető az első félidőben -, de, lassan az is hagyomány, hogy a támadók ki is hagyják a lehetőségeket. Abból a szempontból viszont feltétlenül hasznos volt a keddi edzőmeccs, hogy – az edzőtábori mérkőzésekhez hasonlóan – olyan stílusú, keménységű csapat ellen futballozhatott a Vidi, amilyennel itthon nem, vagy csak nagyon ritkán találkozik.
 
FC Fehérvár, I. félidő: Filipovics – Lázár, Bencze, Buljubasic, Romero – Kulcsár, Kocsis, Farkas, Karadzsics – Lelkes, Alison. II. félidő: Sebők - Andics, Radovics, Horváth, Mohl – Nagy, Sifter, Tkacsuk, Elek – Pavlisic, Vujovics.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >