Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Fogom a kezed! – prózaíró és rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. június 01.
Fogom a kezed! címmel próza- és esszéíró, illetve rajzpályázatot hirdetett a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Az intézmény olyan alkotásokat vár, mellyel a gyerekek és a felnőttek bemutatják, hogy miként élték meg az elmúlt hetekben az együvé tartozásnak, az egymásra utaltságnak és egymás segítésének az élményét. A rajzokat és az írásműveket kategóriánként értékelik és jutalmazzák. A részletes pályázati kiírás mellett szintén az intézmény honlapján láthatjuk Bese Gergő atya online előadását.

 

 

Mindannyian érezzük a mindennapjainkban, hogy milyen fontos a családok együvé tartozása, egymás segítése. Különösen megtapasztalhattuk ezt a koronavírus-járvány idején, amikor sok mindenben egymásra voltunk és vagyunk utalva. Hisszük és valljuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden javukra válik – vallja a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház.

A Fogom a kezed! rajzpályázatra 1-4. osztályos és 5-6. osztályos gyerekek jelentkezhetnek, akik lerajzolhatják, hogy milyen élményeket szereztek együtt a családban, és miként tudták egymást segíteni.  Egy alkotó egy darab A/3 vagy A/4 méretű rajzlapon, illetve digitálisan megvalósított művel pályázhat, az elkészítés technikája szabadon választható. A rajz hátoldalára kérik feltüntetni a címet és a pályázó, valamint gondviselője adatait, elérhetőségét. A műveket szeptember 13-ig kérik beküldeni postán a 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. címre, vagy elektronikusan a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

A próza- és esszéíró pályázatra felső tagozatos (7-8. osztályos), ifjúsági (9-12. osztályos) és felnőtt (18 év feletti) kategóriában várják az írásműveket legfeljebb öt gépelt oldal erejéig. Egy pályázó csak egy, még meg nem jelent írással indulhat, melyet elsősorban elektronikusan kérnek beküldeni szeptember 13-ig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

Örömteli hír, hogy sikerült online megvalósítani Bese Gergő atya eredetileg március 20-ra tervezett előadását. A fiatalok körében ismert és kedvelt iskolalelkész „Fogom a kezed… – Z generáció a családban, iskolában, plébánián” című  előadását a http://szentistvanmuvelodesihaz.hu/bese-gergo-atya-online-eloadasa/ és az intézmény Facebook-oldalán érhetik el az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >