Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kalandos napközis tárborba várják a gyerekeket
Kalandos napközis tárborba várják a gyerekeket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. június 17.
Kalandtáborba csábítja a gyerekeket augusztus közepén a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A napközis jellegű táborban többek között mesés játékokkal, kézműveskedéssel és a Sóstón kirándulással tölthetik az idejüket. A jelentkezéseket online fogadja az intézmény.

 

 

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár kalandtábora augusztus 10-től 14-ig, naponta 7.30 és 16.30-ig tart. A programban szerepelnek mesevarázs játékok, mini mezítlábas park készítése, csapatépítő sportos játékok, szöszmötölő kézműves sarok, szabadulószoba próbatételekkel, kontinensek meséi, számháború és rejtvényes fejtörők, továbbá kirándulás a varázslatos természeti értékeiről ismert Sóstó Természetvédelmi Területre.

A táborba az általános iskolák alsó tagozatosait várják, jelentkezni az intézmény honlapjáról és Facebook-oldaláról letölthető regisztrációs lap visszaküldésével lehet. Az intézmény visszaigazolást küld a szülőnek. A részvétel 15.000 forintba kerül, a befizetés módjáról a visszaigazoló e-mailben kapnak tájékoztatást a családok. További információ kérhető Gelencsér Anett-től az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, vagy a +36 30 492 4442-es telefonszámon. A szervezők fokozottan ügyelnek a járványvédelmi ajánlások, előírások betartására.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >