Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Workshop a Városi Tőkealapról
Workshop a Városi Tőkealapról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 19.
Mit érdemes tudni a tőkebefektetésről? – erre kaphatnak választ az érdeklődők. A kis- és középvállalkozások finanszírozásának támogatására létrejött Székesfehérvár Városi Tőkealapról tartanak tájékoztató workshopot június 24-én, szerdán a Városháza Dísztermében.

 

 

A Székesfehérvár Városi Tőkealapról egy workshop keretében tájékozódhatnak a kis- és középvállalkozások. Az eseményt olyan jól prosperáló, Székesfehérváron vagy környékén fejleszteni szándékozó vállalkozásoknak ajánlják, amelyeknek 100 millió és 1 milliárd forint közötti tőkeemelésre van szükségük további dinamikus fejlődésükhöz.

A Városháza Dísztermében június 24-én, szerdán 9 órakor kezdődő programon a regisztrált résztvevők három rövid tájékoztatót hallgathatnak meg. Bugár Csaba, az MFB Invest Zrt. vezérigazgatója arról szól majd, hogy kinek és miért kedvező finanszírozási forma a tőkebefektetés. A Székesfehérvári Városi Tőkealapot Benke Ákos, a FOCUS VENTURES Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. vezérigazgatója mutatja be részletesen, majd a pályázat benyújtásának operatív teendőiről Szekfü Tibor, a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány igazgatója ad tájékoztatást.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a https://www.fehervartokealap.hu/esemenyek/ honlapon lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >