Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pénteken elindul a kertmozi a belvárosban
Pénteken elindul a kertmozi a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 23.
Pénteken 20.30-kor tartja első vetítését a Barátság mozi kertmozija a Városháza díszudvarában: a filmkedvelők az Emma című angol kosztümös „vígdrámát” láthatják a belvárosi kertmoziban. Jane Austen pár- és boldogságkeresésről szóló örökérvényű, számos feldolgozást megért komédiája Autumn de Wilde rendezésében, Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn és Bill Nighy főszereplésével készült.

 

 

A város művészmozija két évvel ezelőtt hozta vissza a régi kertmozik hagyományát Fehérvárra – a Kortárs Művészeti Fesztivál keretében, a Zichy ligetben tartott vetítések olyan óriási sikert arattak, hogy nem lehetett kétséges a folytatás. A Barátság mozi idén több helyszínen tervez kertmozit, az első a Városháza díszudvarában lesz. A nemrég tartott próbavetítés során kiderült, hogy itt több mint százan tudnak mozizni. A további, ennél nagyobb helyszíneket folyamatosan mérik fel a mozi munkatársai, akik az időjárás függvényében egészen októberig szeretnék működtetni a kertmozikat, amelyekben ingyenes és belépődíjas vetítések egyaránt lesznek.

A Városháza díszudvarában működő belvárosi kertmoziban június 26-án, pénteken 20.30-kor lesz az első vetítés: a közönség az Emma című angol kosztümös „vígdrámát” láthatja Autumn de Wilde rendezésében, Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn és Bill Nighy főszereplésével. Jane Austen pár- és boldogságkeresésről szóló örökérvényű, számos feldolgozást megért komédiájában a csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt. 

Az előadásra már válthatók jegyek a Barátság mozi honlapján, a www.baratsagmozi.hu oldalon – természetesen a helyszínen is lesz jegypénztár, ez 19 órakor nyílik. Az előadás esőnapja június 27., szombat 20.30.

A további vetítéseket folyamatosan hirdeti meg a mozi annak függvényében, ahogy egy-egy kiszemelt filmet sikerül megszerezni – érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a mozi honlapját és Facebook oldalát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >