Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Utcza-kép tárlat 2.
Utcza-kép tárlat 2. Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 25.
Új látnivalókkal várja az érdeklődőket a Belváros szabad ég alatti kiállítótere. Az „Utcza-kép" címmel ősszel indult szabadtéri fotókiállítás második tárlatán Kiss László „kislaci” fotográfus munkáiból láthatnak újabb képeket a Kossuth-udvarban járók. A hat, fekete-fehér fotó a veszélyhelyzet ideje alatt született.

 

 

Pipacsok kamillák között, ködben úszó Aszalvölgy, telepített erdősávba bekúszó fények. A természet került ismét középpontban Kiss László Utcza-kép 2. tárlatában, amely már a helyére került, adta hírül közösségi oldalán a fotográfus.

Az alkotások születéséről elmondta: „A kényszerű bezártság alatti terepszemléim, kutyasétáltatásaim során éreztem azt, hogy a Világ kiválóan működne nélkülünk, emberek nélkül. Viszont az a látvány, ami miatt fényképezek, és ami elbűvöl nap, mint nap, az az emberek szépérzéke és érzelmei nélkül értelmezhetetlen és értelmetlen. Így válogattam a képeket. Gyorsan múló, pillanatnyi harmóniák fekete-fehérre és rengeteg szürkére átfordítva.”

A Belvárosban sétálóknak érdemes útba ejteni a Kossuth-udvart, ahol az Utcza-kép 2. tárlat minden érdeklődőt szeretettel vár.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >